Installeren zonder afleiding: drukte op de werkvloer?

22 dec. 2017 -- Posted by : Redactie

Een grote supermarkt gaat verbouwen en u bent ingehuurd om het installatiewerk te verrichten. U bent verantwoordelijk voor de koelingen, kassa’s, verlichting en meer. Een grote klus die goed betaalt, waarbij u ook nog eens veel nieuwe waardevolle contacten kunt maken. Kortom, reden genoeg om eens te laten zien wat u waard bent!

Maar helaas. Op locatie aangekomen blijkt dat alles druk, druk, druk is. Leveranciers, stukadoors, bouwvakkers, schilders, ICT’ers, stoffeerders, aannemers, schoonmakers en een winkelmanager die overal een oogje in het zeil wil houden. En u.

Beperkingen door drukte op locatie

Naast alle drukte is het bovendien koud en slecht verlicht in de supermarkt. Ook zorgt de drukte ervoor dat u uw installatiewerk niet kunt testen. En u bent het overzicht over uw gereedschap kwijt. Het wordt u niet makkelijk gemaakt om de hoge kwaliteit te leveren waar u naar streeft. De winkelmanager wil natuurlijk dat alles zo snel mogelijk gebeurt, want hoe langer zijn winkel dicht moet, des te meer inkomsten hij misloopt. Voor een supermarkt gaat dit om enorme bedragen. Maar hoe kunt u in deze drukte uw werk goed blijven doen?

Stelt u zich eens voor: als al die anderen er niet zouden zijn, hoe snel zou u dan klaar zijn?

Wat nou als u alle elektrische leidingen al voor de verbouwing precies op maat binnen zou hebben, compleet met componenten zoals aansluit- en aftakdozen? Op locatie zou u zich snel tussen de anderen door kunnen manoeuvreren, omdat het voor u een kwestie van plug and play is. Het wordt voor u bijzonder makkelijk om installatiewerk te verrichten, met een kortere montagetijd en een lager foutenpercentage als gevolg.

De vlakband van Conntech

Op dit moment is het niet meer een kwestie van fantaseren. Deze oplossing bestaat namelijk echt. De vlakband van Conntech is een platte, meeraderige kabel waarop makkelijk verschillende componenten zijn toe te voegen. Bovendien kunnen vlakbanden worden voorzien van geïntegreerde DALI of KNX stuur signalen. Deze kabels zijn ideaal voor gebruik in winkels of kantoorpanden, bijvoorbeeld. En met name voor spotlights.

Snelle levering = Kortere productietijd

Vlakbanden worden voor u geprefabriceerd op basis van uw bouwwerkinformatiemodel. Uiteraard voldoen ze met een Cca-s1,d1,a1 classificering ook aan de kwaliteitseisen van CPR-NEN8012. Doordat de vlakband als ‘pannenkoek’ (of op katrol bij kabels langer dan 20 meter) snel bij u geleverd wordt, wordt uw productietijd aanzienlijk korter. Dat is wellicht precies wat u nodig heeft om de te hoge werkdruk te verlagen. Download daarom het gratis whitepaper over vlakband.

installeren zonder afleiding conntech vlakband

Share:

Most Recent Posts

Snel bouwen met prefab wanden

Snel bouwen wordt mogelijk met prefabricage concepten. Met prefab…

Vlakband in Video!

In deze video's leggen we uit hoe u als installateur gebruik kunt…

Grote projecten, grote gevaren

Bij grote projecten is installatiewerk vaak 200 keer hetzelfde.…

Installeren zonder gereedschap

Het is nu mogelijk om te installeren zonder gereedschap. U heeft…

Buitenlandse arbeidskrachten in de installatiebranche zijn niet meer nodig!

Er komen steeds meer buitenlandse arbeidskrachten in de…