Strandhuisjes Cadzand


Design en Luxe
De design strandhuisjes zijn nieuw in 2016 en bieden een unieke gelegenheid om letterlijk op het strand te verblijven. Opvallend is de luxe, denk aan een eigen terras, open keuken, twee slaapkamers en eigen badkamer en toilet.

Inventiviteit
Aangezien de strandhuizen jaarlijks slechts een half jaar op het strand staan en in de winter in opslag gaan, wordt er veel inventiviteit van de partijen gevraagd om dit eenvoudig te realiseren. Dit betekent onder andere goede, zeewater en zand bestendige koppelingen en stekkers die het aansluiten elk jaar gemakkelijk maken.

Duurzaamheid
Buiten dat de huisjes duurzaam gebouwd zijn van EPS met een hoge isolatiewaarde zorgt een lucht-warmte boiler systeem (met een COP van 4,3) voor een moderne (all electric) en extreem efficiënte verwarming én koeling van het huis. Tevens wordt hiermee zeer efficiënt het warme water opgewekt. Een ruime centrale energie opslag (42kWh) door middel van recyclebare accu´s zorgen voor een zo efficiënt mogelijk gebruik van de energie opwekking vanuit de in totaal 60 zonnepanelen. Dit betekent een minimaal stroomverbruik uit het net, zonder op comfort in te boeten. Zowel de accu’s als de strandhuizen zelf zijn recyclebaar.

Slim koppelbare technische prefab wanden
Bij de realisatie wordt gewerkt met slimme prefabricage technieken in af- en aanvoer van water, riool, koppeling met stroom en data. De nieuw ontwikkelde slim koppelbare wanden zorgen voor een sterke bouwtijd verkorting. Deze innovaties zorgen voor enorme tijdsbesparingen en gebruiksgemak bij onze partners en leveranciers. Mede hierdoor is het mogelijk een huisje binnen twee uur na levering op locatie bedrijfsklaar te hebben.