Prefab technische wanden

Prefab technische wanden
Technische wanden zijn een co-creatie en fungeren ook wel als levensader voor een ruimte. Door het gebruik van een technische wand is het mogelijk de bestemming van een ruimte flexibel en snel te wijzigen of aan te passen. Dit is interessant voor bijvoorbeeld woonclusters, hotels, kantoren of scholen. Door het integreren van een technische wand ontstaat een zelfvoorzienende installatie waardoor minimale aanpassingen aan de bestaande bouw noodzakelijk zijn.

Geïntegreerde technische voorzieningen
Alle noodzakelijke elektrische voorzieningen worden gecombineerd met aan- en afvoer van water. Dit kan uiteraard geheel aangepast worden aan uw vraag en behoefte. Voordelen van de technische wand zijn:

•standaardisatie van de technische installatie;

•stekkerbare oplossing waarmee de installatietijd drastisch verkort wordt;

•hogere kwaliteit door een beter controleerbare productieomgeving;

•hogere bouw efficiency door een meer geordende productie omgeving.

Combinaties
Andere voorbeelden zijn combinaties van natte cel en keuken en de combinatie van meerdere wanden waardoor WC, douche, keuken en technische ruimten op een dergelijk manier verregaand geprefabriceerd aangeleverd kunnen worden. Technische wanden kunnen een ideale oplossing zijn voor herbestemming van panden en ruimtes en zijn tevens interessant voor tijdelijke huisvesting.

Interesse in technische wanden of wat deze voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op!